Google stopper bølgen

Kun 2 måneder efter det innovative projekt blev tilgængeligt for alle, trækker Google i bremsen og slukker for Wave.

Efter to års udvikling, plus en masse hype og markedsføring, må Google konstatere, at Wave aldrig blev den succes, de havde håbet på.

“Wave har ikke set den brugeradoption, som vi ønskede. Vi har derfor ikke planer om at fortsætte udviklingen som et stand-alone produkt. Vi fortsætter vedligeholdelsen indtil slutningen af dette år, og ønsker at bruge teknologien i andre Google projekter”Skriver Google

Wave tilbyder live redigering af tekst mellem flere parter, hvor det er muligt at tilføje masser af kreative elementer, og minder allermest om en sammensmeltning mellem et chat- og tekstredigeringsprogram. Men projektet er ikke blevet brugt, i det omfang Google ønskede det, og derfor stopper udviklingen i slutningen af dette år.

Google Wave

Flere mener, at Wave i bund og grund er for kompleks og kræver al for meget opmærksomhed af brugerne. Selv om Google i flere omgange forsøgte at få brugerne til at bruge Wave, så skete det bare ikke. Guavas egne erfaringer er dog positive, og vi har eksempelvis brugt Wave til at kommunikere med afdelinger i udlandet.

Se videoen om Wave

Dette indlæg blev udgivet i Nye gadgets. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>